A 2023-as esztendő alig kezdődött el, így még nagyon sok idő áll rendelkezésünkre arra, hogy megvalósítsuk az erre az évre kitűzött céljainkat.

Az Egyesült Államok nagyon sok munkalehetőséget kínál a külföldi állampolgárok számára.

Sokan először megrémülnek, amikor a külföldi álláskeresés kerül szóba, főleg, ha az bevándorlással is jár. Mi azonban itt vagyunk és mindenben a segítségedre leszünk, hogy a teljes folyamat gördülékenyen menjen. Az Egyesült Államokban lehet legálisan dolgozni és a mi feladatunk az, hogy ezzel a folyamattal megismertessünk. Ha már eleve az Egyesült Államok területén tartózkodsz külföldi állampolgárként, akkor nagyon sok lehetőséged van arra, hogy véglegesen letelepedj itt.

Mi hozzá szeretnénk segíteni ahhoz, hogy megtaláld álmaid munkahelyét az Egyesült Államokban. Ha még ma elindítod a folyamatot, akkor elképzelhető, hogy pontosan egy év múlva már biztonságban érzed magad és tele tervekkel, valamint energiával vágsz bele az új életedbe. Ha a kezdeti nehézségeken túl jutsz, akkor elkezdheted kiválasztani jövendő otthonodat vagy megtervezhetsz egy olyan utazást az Egyesült Államokban, amelyre már régóta vágytál. Mi segítünk neked abban, hogy elérd a céljaidat és tiszta lappal elindíts egy amerikai álomkarriert és életet! Csak töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Fordulj hozzánk kérdéseddel!Zöldkártya, vízum, ESTA, cégalapítás