2023-ban május 1-4-éig tart SelectUSA befektetői esetménye

A SelectUSA egy az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma által vezetett amerikai kormányzati program, amely a munkahelyteremtő üzleti beruházások elősegítésére és az Egyesült Államokba irányuló üzleti befektetések elősegítésére, valamint a gazdasági fejlődésnek az Egyesült Államok gazdaságában betöltött kritikus szerepére összpontosít.

A SelectUSA Investment Summit az Egyesült Államokban az FDI promóciójának legfontosabb eseménye, amely összeköti a befektetőket, a vállalatokat, a gazdaságfejlesztési szervezeteket (EDO-k) és az iparági szakértőket, hogy megragadjanak minden lehetőséget, hogy amerikai befektetéseken keresztül befektetési ügyleteket hajtsanak végre.

A 2023-as SelectUSA Investment Summit 2023. május 1. és 4. között visszatér a marylandi National Harborba, hogy új kapcsolatokat és lehetőségeket teremtsen a növekedéshez az Egyesült Államokban történő befektetés révén.

Kikkel találkozhatsz a rendezvényen?

A SelectUSA befektetői csúcstalálkozóján mint 3000 résztvevő vesz részt. Itt találkozhatsz az Egyesült Államok államait és területeit képviselő gazdaságfejlesztési szervezetekkel (EDO-kal) és több mint 1200 üzleti befektetővel, akik több mint 70 nemzetközi piacról képviseltetik magukat, valamint olyan iparági szakértőkkel, akik betekintést és tanácsot adnak az Egyesült Államokba való költözéshez! A SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozó több mint 80 milliárd dollárnyi új amerikai befektetési projektet érintett közvetlenül, több mint 60 000 munkahelyet támogatva az Egyesült Államokban és területein.

Változatos találkozási lehetőségek SelectUSA Befektetési Csúcstalálkozón

A rendezvény plenáris üléseket, a fotelbeszélgetéseket, workshopokat és a pitchingeket kínál.

Külön kiállítóterem áll rendelkezésre az EDO-knak, szolgáltatóknak, iparági szakértőknek és nemzetközi technológiai startupoknak.

Lehetőséged lesz kapcsolatba lépni több mint 50 állammal és területtel, több mint 70 piac céggel, előadókkal, kormányzati tisztviselőkkel és még sok mással; részt vehetsz személyes vagy csoportos találkozókon, és megvalósíthatod befektetésedet.

Gyűjts tanácsokat és információkat szakpolitikai és iparági szakértőktől több mint 100 munkamenet során, amelyek gyakorlati oktatást nyújtanak a munkaerő ösztönzésétől kezdve a fejlesztéséséig.

Itt biztosan lesz lehetőséged értékes partnerségeket kötni iparági partnerekkel az Egyesült Államokból.

Az eseményre a következő linken tudsz jelentkezni: https://www.trade.gov/selectusa-home

Ügyvédi csapatunk magyar nyelven segít eligazodni az amerikai jogi kérdésekben. Vízum ügyintézéseddel és befektetéseid ügyletekben állunk rendelkezésedre.

Kérlek, tölts ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

Fordulj hozzánk kérdéseddel!Zöldkártya, vízum, ESTA, cégalapítás